A tribute to Frank Sinatra och Billie Holiday

Wisby Strand Strandvägen 4, 62155 Visby (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
Per Person

Från 295 SEK

”A Tribute to Frank Sinatra och Billie Holiday” med Roger Pontare, Kiralina Salandy och Visby Storband: För hundra år sedan föddes dessa två ikoner på andra sidan Atlanten. Trots väldigt olika livsförutsättningar skapade båda, på olika sätt, musik som står sig i musikhistorien. Det vill vi fira med en tribute-konsert med Roger Pontare och Kiralina Salandy tillsammans med Visby Storband.

Medan Europa härjades av krig blev världen trots allt på många sätt vackrare då två musikikoner föddes på andra sidan Atlanten. 1915 var året då Frank Sinatra och Billie Holiday såg dagens ljus och över tid kom de att bli ledande profiler inom den vokala jazzen.

Roger Pontare är ett kärt återseende för den gotländska publiken. Han har gästat Visby Storband ett flertal tillfällen och denna gång ikläder han sig rollen som ”Ol´ Blue Eyes”. Pontare har haft en lång framgångsrik karriär och är för den breda publiken mest känd för sina två vinster i Melodifestivalen.

Kiralina Salandy är nog för många ännu en okänd storhet som väntar på att bli upptäckt. Med rötter i Västindien och uppväxt i Kanada har hon nu bosatt sig i Stockholm. Kiralina sjunger företrädelsevis blues, gospel, country och jazz. Hon gästade storbandet redan sommaren 2014 på Almedalsscenen, då tankar på en fortsättning växte fram.

Tillsammans med Visby Storband bildar de en välsjungande och svängig enhet. Lägg där till en låtskatt som formats av legendariska sångare så är succén ett faktum!

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Wisby Strand
Postnummer
62155
Postadress
Visby

Prisinformation

Pris från
295 SEK
Prisinformation
Per Person
Bed & Breakfast

Toftagården B&B

Avstånd: 19,3 km
Toftagården B&B ligger i en naturskön miljö nära den 3 km långa stranden i Tofta. Samtliga rum är belägna på andra våningen och har gemensam dusch och toalett i korridoren.
Hotell

Hotell Toftagården

Avstånd: 19,3 km
Hotell Toftagården ligger i en naturskön miljö nära den 3 km långa stranden i Tofta på den vackra ön Gotland. Restaurang och utomhuspool finns på området
Stugbyar

Toftagården Stugor & Lägenheter

Avstånd: 19,3 km
Hotell Toftagården ligger i en naturskön miljö nära den 3 km långa stranden i Tofta på den vackra ön Gotland. Restaurang och utomhuspool finns tillgängligt för gästerna på området

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-1435.cbischannel-19472.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails